Šventėme Mokytojų dieną

2023-2024 m. m.

Spalio 5-oji yra ypatinga diena, skirta mokytojams pagerbti. Mokykloje nuo ryto kvepėjo šokoladu ir vanile, nes 8 klasės mokiniai pasitiko mokytojus su pačių keptais keksiukais. Mokytojai savo puikią nuotaiką galėjo įsiamžinti prie fojė esančios sienelės, dekoracijų.

Kaip mokytojai veda mokinius į platųjį pasaulį, taip mokiniai vedė mokytojus į aktų salę, kurioje vyko šventinis koncertas. Ikimokyklinio ugdymo „Meškučių“, „Boružėlių“ ir priešmokyklinės grupių auklėtiniai, pradinių ir vyresniųjų klasių mokiniai dovanojo mokytojams eilėraščius, muziką ir dainas.

Tradiciškai Mokytojų dieną sveikinami jubiliejinį darbo stažą turintys mokytojai. Šiemet šie sveikinimai buvo skirti lietuvių kalbos ir literatūros mokytojai Zitai Simovičienei, pradinio ugdymo mokytojoms Daivai Zolubaitei Deksnienei ir Vilmai Grigienei, anglų kalbos mokytojai Ingai Dūdienei, matematikos mokytojai Robertai Šidlauskienei, direktoriaus pavaduotojai ugdymui Danguolei Svirskienei, rusų kalbos mokytojai Elenai Vojevuckaitei. Tarp jubiliatų ir mokyklos direktorė Dijana Vazgienė, mokyklai atidavusi 40 metų, iš jų 20 – direktorės pareigose.

Mokytojų pasveikinti atvyko Žeimių Švč. Mergelės Marijos gimimo bažnyčios kunigas klebonas Rytis Gurkšnys, Žeimių seniūnijos seniūno pavaduotoja Asta Pacevičienė, Jonavos rajono socialinių paslaugų centro Žeimių padalinio darbuotojos, Jonavos savivaldybės viešosios bibliotekos Žeimių filialo bibliotekininkė Jovita Ulanavičienė.  Senjorė Elena Klimašauskienė pasidalino gražiais atsiminimais apie mokyklą, padainavo romantišką dainą. Šventę vainikavo visų mokinių bendra daina „Galingi“. Šia daina mokiniai palinkėjo būti mokytojams stipriems ir galingiems. Nuotraukos

Mokytojos Inga Dūdienė, Roberta Šidlauskienė

Kategorijos: 2023-2024.

Komentavimo galimybė išjungta.