Tarptautinė senjorų diena

2023-2024 m. m.

Lietingą spalio trečiadienio popietę mokykloje sušilti bendraminčių draugijoje susibūrė Žeimių miestelio ir aplinkinio rajono senjorai ir jų draugai. Renginį pradėjo mokyklos mokinės Ksaulė ir Marija perskaitydamos neilgą laišką apie močiutes ir senelius.

Labai džiaugiamės, kad į sceną pasiryžo užlipti Jurgitos Čergelytės ir Loretos Oroškienės vadovaujama Jonavos socialinio centro Žeimių padalinio senjorų grupė „Lankesa“, kuri renginio metu parodė miniatiūrą „Daktare, padėk!”. Tai buvo pirmoji premjera Žeimiuose. Genutė Matusevičienė (daktarė), Elena Agota Klimašauskienė (Keraitis), Jurgita Čergelytė (Ona Lapatienė), Rima Dagilienė (Rumšienė), Veronika Vidmantavičienė (Ona) prajuokino visus perteikdamos labai gyvenimiškas situacijas daktaro kabinete.

Antroje renginio dalyje visus išjudino svečiai iš  Jonavos Trečiojo amžiaus universiteto – moterų meninis kolektyvas „Rezginėlė“. Tai grupelė šokančių, dainuojančių ir deklamuojančių į pensiją jau išėjusių švietimo darbuotojų, kurios, susibūrusios į kolektyvą, dalinasi meile lietuviškai dainai, eilėm ir senaisiais šokiais Jonavoje ir už jos ribų.

Džiaugiamės, kad į renginį visų pasveikinti atvyko ir Žeimių seniūnas Faustas Pilipavičius, kuris visiems priminė, kad svarbiausia ne tai, kaip atrodome, o ką jaučiame širdyje. Nuotraukos Ksaulės Pagrandytės

Renginių organizatorė Deimantė

Kategorijos: 2023-2024.

Komentavimo galimybė išjungta.