Draugystės piknikai

2022-2023 m. m.

Liepos pabaigoje prasidėjo ir kas dvi savaites iki pat paskutiniosios rugsėjo dienos Žeimiuose vyko „draugystės piknikai“. Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro, Žeimių bibliotekos ir Jonavos socialinio centro Žeimių padalinio darbuotojai rengė magiškus, pasakiškus ir šiek tiek sportiškus susitikimus. Vasaros popietėmis kartu piešėme, žaidėme ir turėjome galimybę geriau pažinti vieni kitus.

„Pasakų piknike” prisiminėme įvairias lietuviškas ir pasaulio pasakas, piešėme jų veikėjus kurdami bendrą paveikslą medžių paunksmėje. Popietei einant į pabaigą kartu žaidėme teatro žaidimą „Karalių kelionė“.

Antrąjį pikniką – „Žaidžiame teatrą” pradėjome nuo pasisveikinimo, susipažinimo ir kūno perkusijos. Vėliau sekė balso ir artikuliacijos technikų įvaldymas, kol galiausiai priėjome prie pačios smagiausios dalies – pantomimos teatro ir visų pamėgto, tik kiek sudėtingesnių, pantomimos šaradų inscenizacijų, po kurių nesinorėjo net skirstytis.

Taip bežaisdami priėjome ir vasaros pabaigą, kuomet rugpjūčio 31 d. visi susirinkome K. Bogdano skvere, kartu su tėveliais žaidėme, dalyvavome smagiose estafetėse, vaišinomės ir džiaugėmės besibaigiančia vasara. Taip ir išsiskyrėme vieni kitiems palinkėdami gerų ateinančių mokslo metų. Nuotraukos

Renginių organizatorė Deimantė Praškevičiūtė
Kategorijos: 2022-2023.

Komentavimo galimybė išjungta.