Vasarvidžio popietė Tautvydo dvare

2022-2023 m. m.

Visuomeninės organizacijos „Senjorų Pasaulis“ kvietimu liepos 19 d. Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro Barupės skyriaus ir VO „Barupės bendruomenės centro“ vyresniojo amžiaus atstovės dalyvavo Vasarvidžio popietėje Tautvydo dvare (Kėdainių r.).

Organizacija prieš tris metus sukūrė virtualią vyresniųjų suaugusiųjų bendravimo ir neformalaus švietimo bendruomenę Lietuvoje, į veiklas įtraukia senjorus pasitelkdama šiuolaikinio nuotolinio bendravimo galimybes ir technologijas. Taip pat kuria visiems svarbias tradicijas – gyvus susitikimus. Į susitikimą Tautvydo dvare atvyko svečių iš visos Lietuvos. Šilti apsikabinimai, fortepijono muzika, fotosesija, susipažinimo žaidimai, dainos džiugino ir visiems ilgam paliko džiugias bei saldžias emocijas.

Barupės skyriaus mėgėjų teatro „Barupiukas“ atstovės renginyje pasirodė su gyvenimiška pasaka, bet ne pasaka. Buvo skaitoma ištrauka iš Teodoros L. knygos „Kitas Elenos gyvenimas“, skambėjo fleitos melodija, linkima būti tokiais išmintingais savo gyvenimo karaliais ir laikytis tvirtai kaip karalius pasakojime: ar tai būtų ligos, karas, sausra, negandos – net ir džiaugsmai – VISKAS PRAEINA….

Šeimininkams padovanojome saldžių lobių puokštę bei paruoštukų su knygos ištraukomis. Nuotraukos

Renginių organizatorė Elena Jankauskienė

Kategorijos: 2022-2023.

Komentavimo galimybė išjungta.