„Ekspresas į vasarą“

2022-2023 m. m.

Garsus traukinio signalas birželio 22 dieną pakvietė visą Žeimių mokyklos bendruomenę į mokslo metų užbaigimo šventę  „Ekspresas į vasarą“.

5 klasės mokiniai susirinkusiuosius džiugino daina apie balčiausias lelijas, 6 ir 7 klasės mokiniai savo muzikiniais numeriais priminė, kaip saugiai, išradingai ir linksmai su draugais praleisti vasaros atostogas.

Gražius padėkos žodžius mokytojams tarė 8 ir 10 klasės mokiniai ir jų tėveliai. Aštuntokai ir dešimtokai ateinantį rugsėjį pasitiks jau kitose mokyklose. Dešimtokai patenka į mokyklos istoriją kaip paskutinė 10-okų laida.  Šį liūdną faktą praskaidrino mokinių tarybos parengtas filmukas apie aštuntokų ir dešimtokų akimirkas praleistas mokykloje.

Mokyklos direktorė Dijana Vazgienė įteikė padėkas puikiai ir labai gerai besimokantiems, aktyviai dalyvaujantiems mokyklos renginiuose, garsinantiems mokyklos vardą mokiniams. Ji taip pat palinkėjo saugių, gražių atostogų, o renginys tradiciškai baigiasi garsiuoju šūkiu „Pagaliau atostogos!“ Nuotraukos

Mokytoja Inga Dūdienė

Kategorijos: 2022-2023.

Komentavimo galimybė išjungta.