„Jonavos sporto istorija“

2022-2023 m. m.

Balandžio 26 d. Barupės skyriuje vyko Jonavos sporto istorijos nuolatinės parodos atidarymas.

Svečius ir parodos iniciatorių bei įkūrėją Algimantą Kšivicką sveikino Žeimių mokyklos–daugiafunkcio centro direktorė Dijana Vazgienė.

„Ši paroda – tai ilgametės ir turtingos mūsų miesto sportinės veiklos atspindys,“ – supažindinamas svečius su sportiniais apdovanojimais, unikaliomis nuotraukomis bei dokumentais, kalbėjo Barupės skyriaus vedėjas, sporto organizatorius Algimantas Kšivickas.

Sveikinimo žodžius ir sėkmės pradėtame darbe parodos įkūrėjui linkėjo Jonavos rajono savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Violeta Kolesnikienė, vyresnioji specialistė Lina Paulavičienė, sporto centro direktorė Jūratė Stanislovaitienė, Žeimių seniūnijos seniūnas Faustas Pilipavičius, krašto kultūros ir istorijos metraščio „Taurosta“ redaktorius Vytautas Venckūnas bei ilgametis sporto organizatorius Algimantas Žalakevičius.

Paroda įkvepia ne tik  pažvelgti į sporto praeitį, bet ir skatina mąstyti apie ateitį. Tikime, kad ateityje paroda nustebins ne vieną lankytoją ir sporto mėgėją bei gerbėją…. Nuotraukos Daivos Kšivickienės

Renginių organizatorė Elena Jankauskienė

Kategorijos: 2022-2023.

Komentavimo galimybė išjungta.