,,Europe celebrates Easter“

2022-2023 m. m.

Kovo–balandžio mėnesiais priešmokyklinio ugdymo grupės ir ikimokyklinio ugdymo grupės „Boružėlės“ mokiniai kartu su mokytojomis Danguole Steponavičiene ir Daiva Ilevičiene dalyvavo Graikijos mokytojos E. Tzima inicijuotame ir kartu kurtame tarptautiniame eTwinning projekte „Europe celebrates Easter“ (Europa švenčia Velykas).

Projektinės veiklos buvo skirtos ir mokytojoms, ir mokiniams. Mokytojos pristatė save ir mokyklą, kūrė velykinį žemėlapį, projekto logotipą, interaktyvius žaidimus, vedė grupėse veiklas, kuriose atsispindėjo velykinės tradicijos. Mokiniai gamino velykinius atvirukus ir keitėsi su kitų šalių mokiniais. Taip pat mokėsi velykinius eilėraštukus ir velykinę giesmelę. Vaizdo konferencijos metu bendravome su Graikijos mokytojomis ir mokiniais, giedojome giesmeles, sveikinome vieni kitus su artėjančiomis šv. Velykomis. Mokiniai patyrė daug džiugių emocijų.

Projekte dalyvavo mokiniai iš 7 Europos šalių: Graikijos, Lietuvos, Rumunijos, Bulgarijos, Italijos, Portugalijos, Kroatijos. Nuotraukos 

Mokytojos Danguolė Steponavičienė ir Daiva Ilevičienė

Kategorijos: 2022-2023.

Komentavimo galimybė išjungta.