Sveika, Vasara!

2021-2022 m. m.

Birželio 3 dieną Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro mokiniai, bendruomenės nariai ir aplinkinių gyvenviečių sportininkai rinkosi į Žeimių mokyklos stadioną, kur nuo 18 valandos prasidėjo sporto šventė „Sveika, Vasara!“.

Mažieji „išdykėliai“, palaikomi keleto ištikimiausių sportiškų tėvelių, dalyvavo 4 skirtingose estafetėse. Krepšinio estafetėje po atkaklios kovos aukso medaliu pasidabino 8 metų amžiaus Danielius, futbolo rungtyje geriausiai sekėsi 10-mečiui Rokui, nuostabų vakarą išgyveno 10-metė Elija, kuri sugebėjo iškovoti aukso apdovanojimus „Paspirtukų“ bei „Bėgimas su kliūtimis“ rungtyse, o įveikusi „Krepšinio“ rungtį džiaugėsi sidabru.

Vėliau šventė persikėlė į mokyklos sporto salę, kurioje rinkosi savanoriškai susibūrusios 3×3 krepšinio komandos. Net 5 vaikinų komandos varžėsi dėl apdovanojimų. Vieno rato sistema komandos sužaidė tarpusavyje ir trims komandoms iškovojus po lygiai pergalių, čempionai paaiškėjo tik perskaičiavus įmestų-praleistų taškų santykį. Nugalėtoja tapo komanda „Beleka“, kurioje žaidė ir 2 buvę mūsų mokyklos mokiniai – A. Stasiukonis ir A. Ilevičius.

Prasidėjus turnyrui prie sportininkų gretų norėjo prisijungti ir šeštoji komanda – svečiai iš Jonavos. Deja, turnyro tvarkaraštis jau buvo sudarytas, tad teko susitarti, jog jie turnyrą aplankys kitais metais.

Pertraukėlių metu žiūrovus savo šokiais linksmino šokių mokytojos A. Grigaliūnienės parengtos šokėjos. Prie geros ir sportiškos atmosferos prisidėjo ir pavaduotoja D. Svirskienė, pati išbandžiusi „Paspirtukų“ lenktynes.

Šventę organizavę sporto organizatorė O. Pagrandytė, renginių organizatorė D. Paškevičiūtė ir fizinio ugdymo mokytojas E. Čižinauskas sako visiems dalyviams AČIŪ ir iki susitikimo kituose renginiuose! Nuotraukos

Mokytojas Edgaras Čižinauskas

Kategorijos: 2021-2022.

Komentavimo galimybė išjungta.