Spektaklis „Hortonas ir kasiukai“

2021-2022 m. m.

Gegužės 12 d. 64 mokinių būrys vyko Į Jonavos Kultūros centrą stebėti spektaklio, kurį pastatė Janinos Miščiukaitės meno mokyklos kolektyvas.

Prieš leisdamiesi kelionėn atlikome nedidelį namų darbą ir sužinojome įdomių detalių. Pasirodo, knygos autorius rašytojas Dr. Seuss – vienas iš dešimties visų laikų populiariausių vaikų literatūros autorių. Geriausiai žinomas jo kūrinys – „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“.

„Hortonas ir kasiukai“ – paprasta, lengva ir žaisminga vaikiška istorija apie geraširdį, naivų  dramblį Hortoną. Jis yra vienintelis džiunglių gyventojas, galintis girdėti kasiukus. Klausiate: kas jie? Tai Kasvilio gyventojai – mikroskopinė tautelė, sukūrusi civilizaciją paprasčiausioje dulkėje. Išjuoktas ir iškoneveiktas tų, kurie atsisakė patikėti kasiukų egzistavimu, Hortonas nusprendžia padėti mažosioms būtybėms įgyvendinti narsų planą: įrodyti, kad jos iš tikrųjų yra!

Vaikams patiko! Mus nustebino artistų gausa masinėse scenose! Sužavėjo žaismingi ir paprasti personažai, taiklūs jų pamokymai ir, žinoma, laiminga istorijos pabaiga… Nuotraukos

Mokytoja Liuba Jonaitienė

Kategorijos: 2021-2022.

Komentavimo galimybė išjungta.