„Kelionė į pasakų šalį“

2021-2022 m. m.

Projekto „Kelionė į pasakų šalį“ metu buvo siekiama lavinti vaikų meninę raišką, girdimojo dėmesio koncentraciją, mokantis klausytis ir įsiminti, bei stiprinti bendravimą su vaikų tėvais ir Žeimių miestelio biblioteka.

Ikimokyklinio ugdymo grupių „Boružėlės“, „Meškučiai“, „Nykštukai“ ir priešmokyklinės ugdymo grupės ugdytiniai ne tik klausėsi auklėtojų sekamų pasakų, bet ir patys bandė jas sekti. Naudodamiesi įvairiomis meninės raiškos priemonėmis vaikai kartu su auklėtojomis ir auklėtojų padėjėjomis įvairiais būdais kūrė pasakų personažus. Darželio koridoriuje  iš sukurtų pasakų personažų  buvo surengta paroda.

Grupėse vyko akcija „Papildyk grupės biblioteką“, kurios metu vaikų tėveliai geranoriškai dovanojo knygeles. Žeimių miestelio bibliotekininkė Asta nuotoliniu būdu pasekė vaikams pasakėles „Jūs visi man brangiausi“, „Trepkio nuotykiai“.

Pasakos – puiki vertybių skrynia, kurios projekto metu padėjo ugdyti vaikų girdimojo dėmesio koncentraciją, sakytinę, rašytinę kalbą, skatino meninę raišą, suteikė nemažai įspūdžių ir džiugių emocijų. Nuotraukos

Ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Daiva Ilevičienė

Kategorijos: 2021-2022.

Komentavimo galimybė išjungta.