Gera daryti gera

2021-2022 m. m.

Rugsėjo – spalio mėnesiais Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro ikimokyklinėse ir priešmokyklinėje ugdymo grupėje buvo vykdomas projektas „Mūsų gyvūnai“. Projekto metu vaikai domėjo gyvūnų gyvenimo ypatybėmis, jų elgesio, mitybos įpročiais. Pasakojo vieni kitiems apie savo augintinius, dalijosi patirtimi, kaip rūpinasi savo augintiniais, juos maitina, prižiūri, žaidžia su jais.

Įvairių veiklų metu vaikai atliko įvairių užduotėlių, susijusių su gyvūnų pažinimu: gamino kūrybinius darbelius, minė mįsles, žaidė žaidimus, klausėsi pasakų.

Aptariant atsakomybės nebuvimo pasekmes, prisimenant ir likimo nuskriaustus keturkojus, buvo suorganizuota akcija „Užkrėsk gerumu“. Džiugu, kad prie organizuojamos akcijos prisidėjo visa darželio bendruomenė. Padedant tėveliams buvo surinkta gausybė gyvūnų maisto, paklotų, kraiko, skanėstų, guminių pirštinių, universalių valiklių, grūdų ir kitų gyvūnų prieglaudai reikalingų daiktų. Lapkričio pradžioje surinkta parama perduota gyvūnų globos organizacijai „Lesė“.

Įstaigos vardu dėkojame vaikučių tėveliams, darželio bendruomenei, kurie gausiai prisidėjo prie šio projekto.  Ačiū, kad esate neabejingi. Nuotraukos

Ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Daiva Ilevičienė

Kategorijos: 2021-2022.

Komentavimo galimybė išjungta.