Projektinė diena „Kurkime Kalėdų stebuklą kartu“

2020-2021 m. m.

Kiekvienais metais Kalėdinis laikotarpis teikia daug džiugių emocijų. Visi suskumbame puošti žaliaskares, žvalgomės stilingų idėjų, kasmet vis nusiperkame po kelis naujus žaisliukus. O ar kas pagalvoja, kad tamsiajame palėpės ar spintos kampelyje guli žaisliukai, kuriais eglutes puošė mūsų tėveliai ar net seneliai. Vieni juos saugo, kiti negailestingai meta lauk.

PUG ir IUG „Boružėlės“ auklėtojos šiemet, esant neįprastai situacijai, suorganizavo vaikų, tėvų ir pedagogų jau tradicija tapusią projektinę dieną „Kurkime Kalėdų stebuklą kartu“. Laikantis visų saugumo reikalavimų lauke „prikėlė“ seną eglutę ir senus žaisliukus naujam gyvenimui.

Tėveliai su malonumu prisijungė, iš namų atnešė senų žaisliukų. Kabindami žaisliuką dauguma susimąstė ir mintimis sugrįžo į prisiminimus. Palėpėje slėpti žaislai sužibo ant eglutės ir pradėjo pasakoti magiškas istorijas. Brangius prisiminimus skleidžianti žaliaskarė džiugino visus iki pat trijų karalių. Nuotraukos Danguolės Steponavičienės, Jūratės Trukšaninienės

Ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Daiva Ilevičienė

Kategorijos: 2020-2021.

Komentavimo galimybė išjungta.