Mokyklos 425-ojo gimtadienio šventė

2020-2021 m. m.

Spalio 5 dieną paminėjome Tarptautinę mokytojų dieną ir Mokyklos gimtadienį. Ryte mokytojus pasitikę dešimtokai pradžiugino rožių puokštelėmis, sveikinimo žodžiais, o mokinių tarybos nariai įteikė  saldžias dovanėles.

Pasibaigus pamokoms mokytojai, kiti mokyklos darbuotojai ir mokyklon atvykę svečiai susirinko aktų salėje. Sveikinimo žodį tarė direktorė Dijana Vazgienė, kuri padėkojo mokytojams už nuoširdų darbą, neblėstantį pozityvumą. Priminė, kad mokyklos 425-ojo gimtadienio mėnesiu paskelbtas kovas tapo didelių išbandymų ir iššūkių pradžia – šventes teko šiek tiek atidėti. Tačiau patys mažiausieji – mokyklos ikimokyklinukai ir priešmokyklinukai – su auklėtojomis ir tėveliais susitelkė gražiai veiklai ir mokyklos gimtadienį įprasmino sukurdami  kompoziciją iš 425 gervių.

Direktorės pranešime buvo paminėti svarbiausi ir įdomiausi mokyklos istorijos faktai, įspūdingiausi vykdyti projektai, mokyklos pasiekimai.

Visi mokyklos darbuotojai Žeimių mokyklos 425 metų sukakties proga buvo apdovanoti padėkos raštais ir gėlėmis, o mokytojai dar ir dovanėlėmis. Profesinės šventės proga mokytojams mero sveikinimus ir suvenyrus perdavė Jonavos rajono savivaldybės administracija.

Gražių palinkėjimo žodžių ir gėlių žiedų pedagogams nestokojo ir į šventę atvykę svečiai: Žeimių seniūnijos seniūnas Faustas Pilipavičius, Žeimių parapijos klebonas kun. Rytis Gurkšnys, VO „Žeimių bendruomenė“ pirmininkas Gintaras Stašionis, mokyklos tarybos tėvų atstovė Ina Puikienė, Jonavos r. socialinių paslaugų centro dienos centro Žeimiuose darbuotojos Vita Bukauskienė ir Geda Rimavičienė.

Pasibaigus oficialiai šventės daliai, mokytojai, mokyklos darbuotojai  ir svečiai bendravo prie kavos puodelio, ragavo saldžias svečių, rėmėjų ir VšĮ „Bruneros“  dovanas. Nuotraukos

Mokytoja Rūta Juškienė

Kategorijos: 2020-2021.

Komentavimo galimybė išjungta.