Vaikystės fiesta

2018-2019 m. m.

Gegužės 31-ąją Žeimių mokykloje-daugiafunkciame centre klegėjo vaikų juokas, šnekučiavosi laimingi tėveliai, sunkiai jaudulį tramdė pedagogai. Priešmokyklinio ugdymo grupės vaikučiai atsisveikino su savo mylima auklėtoja Danguole Steponavičiene ir buvo palydėti pirmos klasės slenksčio link. Artėjantis rugsėjis jiems bus kitoks: pilnas iššūkių ir naujų patirčių.

Ikimokyklinio ugdymo grupių „Meškučiai“ bei „Boružėlės“ vaikai taip pat šventė savotiškas „išleistuves“: vieni pasibaigus vasarai taps priešmokyklinukais, kiti – iš vienos darželio grupės pereis į kitą. Vaikučiai glaudėsi prie antrosiomis mamomis tapusių auklėtojų  Alinos Imbrasienės, Daivos Ilevičienės, Loretos Oroškienės bei numylėtų „auklyčių“ Jūratės Trukšaninienės ir Ramintos Dušausienės. Nesuvaidintas auklėtojų, jų padėjėjų ir vaikų ryšys šildė susirinkusiųjų širdis, išmokytos dainelės, eilėraštukai graudino gausiai susirinkusius tėvelius.

Pabaigę šventinę muzikinę programėlę, skirtą tėveliams ir visiems žiūrovams, vaikučiai buvo pakviesti dūkti lauke. O ten vyko tikrų tikriausia disko fiesta, su Jonavos vaikų ir jaunimo visapusiško lavinimo centro animatorėmis, virtusiomis disko mergaitėmis. Smagūs žaidimai, nuotaikingos dainos, išradingi šokiai bei energingosios šventės vedėjos į disko sūkurį sukvietė ne tik darželinukus, bet ir daugybę kitų linksmai nusiteikusių vaikų ir jų tėvelių. Nuotraukos

Renginių organizatorė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2018-2019.

Komentavimo galimybė išjungta.