Kovo 14-oji — mokyklos gimtadienis

2017-2018 m. m.

Šiais mokslo metais minime 423-ąjį Žeimių mokyklos gimtadienį. Ši diena skirta paminėti ir įprasminti Žeimių mokyklos istoriją ir Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį.

Pirmąją pamoką pradėjome gimtadienio pasveikinimu mokyklos aktų salėje. Dienos spalva — geltona, tad visa salė suspindėjo geltonos spalvos akcentais ir balionais, tai sukūrė šventinę nuotaiką.

Devintokai paruošė ir padalino mokyklos gimtadienio emblemas. Mokyklos direktorė Dijana Vazgienė pasveikino mokyklos bendruomenę su švente. Pranešimą apie mokyklos istoriją pristatė mokytoja Valentina Zujevaitė, visi atsistoję sudainavome gimtadienio himną „Su gimimo diena“. Po renginio balionais papuošėme mokyklos fojė.

Pertraukų metu vyko akcija „Atviros mokyklos muziejaus durys“, mokiniai ir mokytojai buvo kviečiami apsilankyti mokyklos istorijos ekspozicijoje ir etnografijos seklyčioje. Budintys mokiniai stropiai registravo lankytojus, muziejuje apsilankė virš 50 mokinių.

Mokyklos istorijos trumpoji versija buvo pristatyta stendiniame pranešime „Žeimių mokykla – 423“.

Daugumai mokinių labai patiko per pertraukas leidžiama muzika.

Dėkoju kraštotyros būrelio nariams ir visiems prisijungusiems prie mokyklos gimimo dienos rengimo. Nuotraukos Brigitos Macuganovaitės

Mokytoja Valentina Zujevaitė

Kategorijos: 2017-2018.

Komentavimo galimybė išjungta.