Iš rajoninio meninio skaitymo konkurso grįžo su diplomais

Vasario 7 d. Jonavos Jeronimo Ralio gimnazijoje vyko mokinių meninio skaitymo konkursas, kuriame dalyvavo 39 skaitovai, geriausiai pasirodę savo mokyklose. Džiugu, kad mūsų mokyklos auklėtiniai pelnė prizines vietas 5-8 klasių mokinių grupėje.

Aštuntokė Ugnė Šneliūtė (mokyt. R. Juškienė) tapo II vietos prizininke. Labai įtaigiai ir išraiškingai perteikė ištrauką iš K. Gudonytės kūrinio „Ida iš šešėlių sodo“. Skaitovė buvo labai stipri. Nesijautė nei jaudulio, nei skubėjimo.

Šeštokas Karolis Rokas (mokyt. R. Dailidienė) tapo I vietos nugalėtoju. Mokinys skaitė ištrauką iš linksmo ir šmaikštaus K. Sajos kūrinio „Jei nutrauksim sliekui koją‘‘. Skaitant Karoliui jautėsi auditorijos susidomėjimas ir palaikymas.

Tikrai puikiai skaitė ir devintokė Milda Sakalauskaitė (mokyt. R. Juškienė). Mergaitė pirmą kartą didesnėje scenoje, gal išgyveno jaudulį, bet Milda taip pat susilaukė pagyrų.

Vasario 25 d. Kauno rajono Akademijos Ugnės Karvelis gimnazijoje vyks mokinių meninio skaitymo konkurso regioninis turas. Palinkėkime Karoliui sėkmės.

Mokytoja Ramutė Dailidienė

Kategorijos: 2016-2017.

Komentavimo galimybė išjungta.