Projektas „Lauko treniruoklių įrengimas Žeimių miestelyje“

2016-2017 m. m.

Besibaigiant 2016-iesiems, kurie yra paskelbti Vietos bendruomenių metais, VO „Žeimių bendruomenė“ įgyvendino projektą „Lauko treniruoklių įrengimas Žeimių miestelyje“ pagal ŽŪM nacionalinės paramos kaimo bendruomenių veiklai teiktą paraišką.

Pagrindinis projekto tikslas – puoselėti viešąją erdvę, įrengiant miestelio gyventojams atvirą sporto ir laisvalaikio zoną.

Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro stadione jau yra sumontuoti 8 lauko treniruokliai, kuriais gali naudotis visi Žeimių miestelio gyventojai neribotai ir kiekvienam individualiai patogiu laiku. Šios patrauklios priemonės bus naudojamos ir per kūno kultūros pamokas, būrelių užsiėmimus, treniruotes. Mokiniai, net nelaukdami gero oro nei pamokų, skubėjo išbandyti naują sportinį inventorių.

Bendruomenės pirmininkas Bronislovas Liutkus džiaugiasi, kad žeimiečiams atsirado puiki galimybė aktyviai ir turiningai leisti laisvalaikį gryname ore, rūpintis savo sveikatos stiprinimu, o bendruomenei – proga susiburti, rasti bendrų interesų.

Projektą finansavo Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija. Nuotraukos Gerdos Martinionytės

Metraštininkė Brigita Macuganovaitė

Kategorijos: 2016-2017.

Komentavimo galimybė išjungta.