Vasaros palydos ir naujų mokslo metų sutikimas

2016 m.

Vasaros pabaigos ir rudens pradžios sandūroje Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro kultūrinės ir sportinės veiklos darbuotojai žeimiečiams padovanojo įvairių smagių pramogų.

Rugpjūčio 30 d. aktų salėje vyko filmų popietė, kvietusi tiek didelius, tiek ir mažus miestelio gyventojus kartu pasidžiaugti paskutinėmis nerūpestingos vasaros akimirkomis ir trumpam pamiršti artėjančius rudeniškus rūpesčius.

Jaunesnieji žiūrovai galėjo mėgautis animaciniu nuotykių filmu „Zootropolis“, na o šiek tiek vyresnius kvietėme nukeliauti į fantastinį nuotykių pasaulį kartu su dramos „Medžiotojas ir ledo karalienė“ herojais.

Rugsėjo 1 d., po oficialios mokslo metų pradžios šventės su mokytojais ir tėveliais bei Šv. Mišių Žeimių bažnyčioje, mokiniams šventę pratęsti pasiūlė kultūrinės ir sportinėms veiklos darbuotojai.

Sporto organizatorius Aleksandras Janovskis pakvietė į mokyklos stadioną. Oras buvo puikus, tad vaikai galėjo nevaržomi rungtyniauti sportinėse estafetėse. Aktyviausiai jose dalyvavo antros klasės mokiniai. Sporto organizatorius paragino vaikus šiais mokslo metais ne tik gerai mokytis, bet ir rūpintis savo sveikata, lavinti sportinius gebėjimus bei sieti poilsį su fiziniu aktyvumu.

Po sportinių estafečių mokiniai buvo kviečiami į mokyklos aktų salę išmėginti savo jėgas karaokė popietėje ir smagiai praleisti laiką šventinėje diskotekoje.

Renginių organizatorė Ingrida Stundžė

Kategorijos: 2016-2017.

Komentavimo galimybė išjungta.