Atogrąžų karštis VI „Metų mokinio“ ture

Kovo 22 d. gana nedrąsiai bibliotekos duris pravėrė penktokai, panorę dalyvauti „Metų mokinio“ projekte: Lukas Boreišis, Edvinas Butkus, Greta Jusaitė, Paulina Mickevičiūtė, Kamilė Radauskaitė, Skaistė Rokaitė, Deividas Toločka. Juos palydėjusi penktokų tėvelių atstovė Vitalija Sondienė prisijungė prie vertinimo komisijos, kurioje šįkart dirbo mokyklos direktorė Dijana Vazgienė ir pirmoji penktokų mokytoja Jūratė Smailienė.

Susėdus į vietas, visos baimės išgaravo, penktokėliai griebė jautį už ragų! Jų puikus žaidimas komisiją ne tik džiugino, bet ir vertė keisti jau nusistovėjusią tvarką. Po pirmo etapo visus 7 dalyvius komisija praleido į antrąjį, nes neatsirado žaidėjo, surinkusio mažiausiai taškų. Po antrojo etapo lydere tapo Skaistė Rokaitė, idealiai atsakiusi į visus pateiktus klausimus.

Paprastai po trečiojo etapo likdavo 2 žaidėjai, kurie rungdavosi finale. Šįkart į finalą teko praleisti 3 dalyvius, kadangi į lyderio pozicijas prasiveržusį Luką Boreišį vijosi po vienodą taškų bagažą turintys Edvinas Butkus ir Paulina Mickevičiūtė. Finalas buvo tikrai karštas! Nors visi trys finalininkai pasirodė puikiai, labiausiai šiame ture sekėsi Lukui. Jis pripažintas „Metų penktoku“. Nugalėtojui bus įteiktas „Metų mokinio“ sertifikatas, mokslo metų pabaigoje, kaip ir visų laimėjusių, lauks rėmėjų dovana. Nuotraukos

Bibliotekininkė Edita Gerulaitienė

Kategorijos: 2011-2012.

Komentavimo galimybė išjungta.