Šimtadienio šventė

Vasario 11d. mokyklos aktų salėje vyko 55 – osios laidos abiturientų Šimtadienis, į kurį susirinko vyresniųjų klasių mokiniai, nemažai mokytojų ir tėvelių. Šventėje dalyvavo Žeimių seniūnijos seniūnas ir parapijos klebonas.

Savo svečius abiturientai pasveikino daina ir montažu. Gražių žodžių ir linkėjimų šventės kaltininkams negailėjo direktorės pavaduotoja Danguolė Svirskienė, su didžiuliu šakočiu atvykęs seniūnas Faustas Pilipavičius, klebonas Raimondas Kazaitis, tėveliai.

Jaunesnieji draugai, dešimtokai, surengė Oskaro ceremonijos vertus „Sidabrinio česnako skiltelės“ apdovanojimus: nominacijomis pagerbė „Metų Trintuką“, „Metų Optimistą“, „Netikėtą Talentą“, kitus dėmesio vertus nominantus ir visą klasę pradžiugino dideliu tortu.

Scenoje dainas keitė šokiai, abiturientai sukosi valso sūkuryje, šiam šokiui kvietė ir savo tėvelius.

Šiek tiek sumaišties įnešė salėje pasirodžiusi autoritetinga „profesoriųkomisija“ (mokytojos E. Petrošienė, L. Večkienė, R. Juškienė, A. Grigaliūnienė, R. Stepaitytė, L. Jonaitienė), kuriai labai rūpėjo dvyliktokų žinios ir pasirengimas gyvenimo iššūkiams. „Specialistai“ tikrino mokinių sveikatą, fizinius ir protinius gebėjimus, pasiekimus įvairių mokslų ir menų srityse. Po ilgo ir sunkaus testavimo komisija nutarė, kad abiturientai yra pajėgūs ištverti dar 100 dienų mokykloje ir pavasarį startuoti egzaminų maratone.

Prisiminimais apie vaikiškas ir paaugliškas dvyliktokų dienas dalijosi, daug sėkmės artėjančiuose išbandymuose linkėjo pirmoji mokytoja Liuba Jonaitienė ir buvusi auklėtoja Vincė Pranienė.

Klasės auklėtoja Rūta Juškienė įteikdama Šimtadienio kalendorių linkėjo kuo prasmingiau išgyventi kiekvieną likusią mokyklinę dieną, pasistengti išnaudoti visas galimybes ir moksle, ir tarpusavio santykiuose, suprasti artėjančio gyvenimo etapo svarbą.

Renginio pabaigoje mokytojai, svečiai ir tėveliai buvo pakviesti pabendrauti prie puodelio kavos.

12 klasės mokinė Dovilė Šuliokaitė

Kategorijos: 2010-2011.

Komentavimo galimybė išjungta.