Mokyklos gimtadienio šventė

Kol tauta turi Šventovę ir kol turi Mokyklą, ji turi kelią. Kol tauta gerbia Šventovę ir Mokyklą, jos neištiks bloga lemtis (Š. Amonašvilis)

Kovo 16 d. šventėme mokyklos gimtadienį. Vos pravėrus duris, pasitiko gražus sveikinimas, sukurtas mokinių tarybos ir mokytojos A. Vancevičienės. Pirmoji pamoka buvo netradicinė.

Mokiniai gilinosi į mokyklos istorijos paslaptis, sprendė istorijos mokytojos V. Zujevaitės sudarytus kryžiažodžius, įvairius testus. Teko prisiminti ir datas, ir faktus. Mokiniai diskutavo, domėjosi senosios mokyklos, švenčiančios 420-ąjį gimtadienį, praeitimi. Žinoma, neužmiršo jos palyginti su šiandienine mokykla, pasidžiaugti modernia kompiuterine įranga, gražiais, visada šiltais kabinetais, puikia aplinka.

Klasių dailininkai dirbo prie bendro projekto – piešė, rašė, klijavo gimtadienio sveikinimą savo mokyklai. Tokiais pačiais spalvingais sveikinimais mokyklą papuošė ir 1-4 klasių mokiniai bei patys mūsų mažiausieji darželinukai.

Gimtadienio šventė tuo nesibaigė. Yra daug renginių, skirtų mokyklos jubiliejui paminėti. Nuotraukos Edvino Butkaus ir Rūtos Juškienės

Mokytoja Ramutė Dailidienė

Kategorijos: 2014-2015.

Komentavimo galimybė išjungta.