Prasidėjo III „Metų mokinio“ sezonas

Lapkričio 26 d. mažieji abiturientai – dešimtokai – pradėjo trečiąjį projekto „Metų mokinys“ sezoną.

Dėl Metų dešimtoko vardo varžėsi 8 mokiniai: Gerda Grubliauskaitė, Karolina Gumuliauskaitė, Gabija Ledzinskaitė, Mantas Mackevičius, Mindaugas Meiliūnas, Milius Naidičius, Inesa Vasiliauskaitė, Indrė Žemaitaitytė.

Dešimtokams sėkmės linkėjo direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė, kartu su ja vertinimo komisijoje dirbo klasės vadovė Asta Grigaliūnienė, dešimtokų tėveliams atstovavo Audronė Trukšanovaitė.

Po trijų žaidimo etapų paaiškėjo, kad trečiąją vietą dalinsis Indrė ir Inesa, na, o Karolina ir Milius toliau rungėsi finale. Pernai tapęs Metų devintoku Milius Naidičius ir šiemet nepaleido Metų mokinio titulo iš savo rankų. Nuotraukos

Lapkričio 27 d. į biblioteką rinkosi aštuntokai. Prie žaidimo klausimų susikaupė Augustinas Abromavičius, Greta Barišauskaitė, Kamilė Bukauskaitė, Ilona Grubliauskaitė, Viktorija Gutauskaitė, Gabrielė Jakelaitytė, Martynas Klimuk, Aistis Penkauskas, Danielė Sedelskytė. Jų atsakymus vertino klasės vadovė Valentina Zujevaitė, mokytojos Laura Baltrimavičienė ir Živilė Jefimenkė.

Nuo pirmų žaidimo akimirkų pirmavusi Viktorija Gutauskaitė niekam neužleido lyderio pozicijų ir tapo Metų aštuntoke, sidabrinės aštuntokės vardas teko Gretai Barišauskaitei, bronzinės – Gabrielei Jakelaitytei. Nuotraukos

Bibliotekininkė Edita Gerulaitienė

Kategorijos: 2013-2014.

Komentavimo galimybė išjungta.