Antrokai mokėsi nuotolinių edukacijų metu

2020-2021 m. m.

Gegužės 24 dieną mokiniai stebėjo STEAM mokslu paremtą nuotolinę edukaciją „Kokias  paslaptis slepia vanduo?“. Jos metu sužinojo vandens svarbą ir reikšmę visiems gyviems organizmams „apkeliavo“ visus vandenynus ir susipažino su vandens žinduoliais. Prisiminė ir pakartojo, ką žino apie vandens taršos grėsmę. Įdomią informaciją keitė žaidimai: „Tinka-netinka“, „Stop“ ir „Atspėk garsą“. Turiningą edukaciją užbaigė ir visus labai sudomino eksperimentas ,,Vandens bamba“. Visiems buvo įdomu ir smagu mokytis vandens paslaptis.

Gegužės 26 dieną antrokai stebėjo edukaciją „Tautodailės rekordai“, kurią vedė Jonavos kraštotyros muziejaus edukatorė Rasa. Ji pristatė ir parodė pačius įdomiausius tautodailės rekordus. Mokiniai matė didžiausią riešutų gliaudyklę, šaukštą, margučių ridenimo lovelį, o taip pat – mažiausias roges, žaislus, šiaudų sodą ir kitus puikius dirbinius. Stebėjo žmogų, kuris vienu metu grojo net 11 instrumentų.

Pasikalbėję su edukatore,  galvojo, kokius rekordus gali pasiekti patys. Visiems patiko nuotolinės edukacijos. Jos labai paįvairino  ir praturtino turimas žinias. Nuotraukos

Mokytoja Milda Bernotienė

Kategorijos: 2020-2021.

Komentavimo galimybė išjungta.