Projektas „Sveikata – džiaugsmas ir rūpestis“

2020-2021 m. m.

Spalio – lapkričio mėn. Barupės skyriaus ikimokyklinio ugdymo grupėje „Nykštukai“ vyko projektas „Sveikata – džiaugsmas ir rūpestis“.

Sveikata – viena iš svarbiausių žmogaus vertybių, tai asmeninis turtas, žmogaus fizinė, emocinė ir socialinė gerovė. Siekdamos, kad nuo mažens vaikai domėtųsi sveiku gyvenimo būdu, įgyvendinome šį projektą, kurio tikslas – supažindinti ugdytinius su judėjimo, sveikos mitybos principais.

Projekto metu kartu su auklėtoja  Odeta Šablevičiūte bėgome sveikatos takeliu, kur vaikai pajuto judėjimo džiaugsmą, bendruomeniškumą. Sportuodami siekėme fizinės ir dvasinės sveikatos darnos.

Kitą dieną grupėje apsilankiusi Vitaminų fėja atsinešė pilną pintinėlę rudens gėrybių: obuolių, kriaušių, melionų, slyvų, vynuogių. Viešnia papasakojo apie vaisių ir daržovių įvairovę, kartu su vaikučiais aptarė jų išvaizdą, dydį, spalvą.

Projekto metu vyko estafetes, rytinė mankšta kitaip, pilateso pratimai. Džiaugiamės ugdytinių drąsa, smalsumu, didžiuliu susidomėjimu ir entuziazmu. Visi kartu patyrėme džiugių emocijų. Nuotraukos

Ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Dalia Silevičienė

Kategorijos: 2020-2021.

Komentavimo galimybė išjungta.