Nauja įranga užsienio kalbų kabinete

2020-2021 m. m.

Vykdant projekto „Kokybės krepšelis“ veiklą „Užsienio kalbų (anglų, vokiečių) kabineto modernizavimas“ mokykla įsigijo interaktyvųjį ekraną su „MozaBook“ programine įranga ir kompiuterį su kolonėlėmis mokytojo darbo vietai modernizuoti.

Visiems mokyklos pedagogams pravesti mokymai, kaip dirbti su šia priemone. Įsigiję ekraną planavome organizuoti video konferenciją su Švietimo mainų paramos fondo programos ERASMUS+ projekto „Fit 4 life“ šalimis partnerėmis.  Dėl pandemijos ši veikla buvo organizuota kitu būdu.

Rudenį, sugrįžus mokiniams į mokyklą, naudodami interaktyvųjį ekraną mokytojai vedė integruotas pamokas. Buvo pravestos 3 integruotos pamokos: istorijos ir anglų kalbos integruotos pamokos 6 ir 7 klasėse „Žeimių mokykla praeityje ir dabar“, skirta 425-osioms mokyklos įkūrimo metinėms,  lietuvių kalbos ir literatūros ir anglų kalbos pamoka 8 klasėje „Viljamas Šekspyras. Asmenybės ir kūrybos bruožai. Kūrinio „Romeo ir Džiuljeta” veikėjai, kompozicija ir konfliktas“. Šios pamokos sužadino didelį vaikų smalsumą ir susidomėjimą.

Interaktyvus ekranas  ir  įdiegta edukacinė „MozaBook“ programinė įranga suteikia daugiau galimybių naudoti įvairius mokymosi(si) metodus,  atlikti pamokos įsivertinimą, stebėti mokinių daromą pažangą.

Ekrano galimybės leidžia naudoti įvairius mokymo metodus, organizuojant neformaliojo švietimo būrelio „Sveikas visam gyvenimui“ veiklas.

Kategorijos: 2020-2021.

Komentavimo galimybė išjungta.