„Visi savi“

2019-2020 m. m.

Rugpjūčio 10-14 d. Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro Barupės skyriuje vyko VO Barupės bendruomenės centro ir Barupės skyriaus suorganizuota vaikų vasaros dienos stovykla „Visi savi“, kurią finansavo Jonavos rajono savivaldybė. 

Stovyklautojai gerino bendravimo įgūdžius, smagiai leido laiką. Buvo sudarytos sąlygos vaikams turiningai pailsėti, bendrauti, atskleisti saviraiškos gebėjimus ir patirtis. 

Stovyklos metu Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro moksleivės Augustė Budrevičiūtė ir Kamilė Bubinaitė su malonumu ruošėsi projekto „Baltų literatūros savaitė“ įgyvendinimui, kuris turėjo vykti kovo mėnesį, bet dėl karantino perkeltas į rugsėjo mėnesį. Mergaitės pasiruošė skaityti latvių rašytojų knygeles mažiausiems Barupės skyriaus ugdytiniams.

Daug įspūdžių vaikams suteikė išvyka į Kėdainius bei Krekenavos regioninį parką. Kelionėje lydėjo profesionali gidė Anita – mūsų kraštietė, kuri yra baigusi Barupės pagrindinę mokyklą. Išvykos nuotraukos

Paskutinę stovyklos dieną vaikai nuotaikingai dalyvavo sportinėje veikloje. Po rungčių, susumavus rezultatus, paaiškėjo nugalėtojai, kurie buvo apdovanoti medaliais ir atminimo dovanėlėmis.

Džiugu buvo girdėti, kai dešimtmetis stovyklautojas pasakė, jog norėtų grįžti mokytis į šią mokyklą. Deja, jo svajonę ir kitų norus galime įgyvendinti tik pakvietę į renginius, mokslo metais po pamokų organizuojamus sportinius užsiėmimus, į Kuigalių kaimo biblioteką, esančią skyriaus patalpose. Nuotraukos Inos Simovičienės                                   

Renginių organizatorė Elena Jankauskienė

Kategorijos: 2019-2020.

Komentavimo galimybė išjungta.