Konkurso „Žaislai – mano draugai“ apdovanojimai

2019-2020 m. m.

„Geradarystės negalima paliesti ranka, čia viską atlieka širdis. Didelio skirtumo esama tarp daiktinės geradarystės išraiškos ir geradarystės. Nei auksas, nei sidabras, nei kiti didžiai vertinami dalykai nėra geradarystė. Geradarystė yra teikiančiojo nuostata. (Seneca, Lucius Annaeus)

Tokia citata prasideda padėka už dalyvavimą respublikiniame konkurse „Žaislai – mano draugai“, kuriame dalyvavo Barupės skyriaus ugdytiniai Ąžuolas Vekrikas ir Emilis Stefanovičius.

Iki birželio 5 d. organizatoriai kvietė balsuoti „patiktukais“ už pačius originaliausius, įdomiausius žaislus. Tris žaislų autorius, surinkusius daugiausia balsų, apdovanojo prizais. Ąžuolas užėmė antrąją vietą, o Emilis pagal balsų skaičių buvo ketvirtas. Prizai, padėkos ir pažymėjimas jau atkeliavo į Barupės skyrių ir įteikti dalyviams.

Pasibaigus konkursui, visų dalyvių žaisliukai pasiekė savo tikslą – Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namus. Esame dėkingi organizatoriams už suteiktą galimybę dalyvauti konkurse-parodoje. Juk nesvarbu kokią vietą užėmėme, manau, kad visi dalyvavusieji yra laimėtojai. Žaislų kūrimas suteikė gerų emocijų, šiltų, mielų akimirkų mažųjų dalyvių šeimose. Dalyvaudami konkurse tikėjomės, kad žaisliukai daug džiaugsmo atneš ir vaikučiams, kuriems kūrėme. Nuotraukos

Renginių organizatorė Elena Jankauskienė

Kategorijos: 2019-2020.

Komentavimo galimybė išjungta.