Šurmuliavo Kaziuko mugė

2019-2020 m. m.

Kovo 5 d. Žeimių mokykloje-daugiafunkciame centre šurmuliavo Kaziuko mugė. Kokių grožybių, kokių skanėstų čia buvo galima pamatyti ir įsigyti! Mokiniai prekiavo savo gamintais papuošalais, pačių keptais keksiukais, pyragais, mamų siūtais krepšiais, močiučių spaustais sūriais, tėčių suktu medumi ir gausybe kitų gardumynų.

Kaip tik išmanydami pardavėjai kvietė pirkėjus į savo prekybos  vietas, viliojo loterijomis be pralaimėjimų ir skaniais prizais. Visa mokyklos bendruomenė  ir  užklydę pirkėjai neliko nusivylę prekių gausa ir kokybe.

Renginio metu buvo išrinktas gausiausias, estetiškiausias, kvapniausias, pavasariškiausias, ryškiausiais prekybos stalas, išradingiausias prekybininkas, etninio paveldo ir net pelningiausia prekyvietė. Visi nominantai apdovanoti mokyklos direktorės padėkomis. O skambant liaudiškai muzikai ir skanaujant Kaziuko skanėstus vyko ir Europos komisijos remiamos programos Erasmus + projekto „Fit 4 life“ sklaida, buvo pristatomos projekto metu vykdytos veiklos. Nuotraukos

Renginių organizatorė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2019-2020.

Komentavimo galimybė išjungta.