Kalėdinė mokinių popietė

2019-2020 m. m.

Organizuojant Kalėdinę mokinių popietę ilgai neteko svarstyti, kaip paminėti artėjančias šventes ir su smagia nuotaika pasitikti žiemos atostogas. Mokinių taryba, kaip ir praėjusiais mokslo metais, vieningai nusprendė organizuoti didelio mokinių susidomėjimo sulaukusią „Muzikinę kaukę“.

Ruošdamiesi renginiui, mokiniai ne tik rinkosi populiarias dainas, ieškojo stiliaus sprendimų, derino choreografiją, bet rinkosi ir netradicinius pasirodymo būdus: 8 klasės mokiniai sukūrė video klipą „Mažulė“ pagal to paties pavadinimo grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ dainą.

Mokinių muzikinius pasirodymus vertino kompetentinga komisija: direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė, Mokyklos tarybos narė Ina Puikienė, o komisijos pirmininko pareigas atliko  Žeimių bendruomenės narys Pranas Urmonas Dailidė. Išrinkti geriausią pasirodymą buvo labai sunku, tačiau 7 klasės mokiniai, surengę tikrą šou ir pristatę net tris dainas, buvo nominuoti geriausiais. Visi kiti „Muzikinės kaukės“ dalyviai nebuvo nuskriausti, gavo paguodos prizus, kuriuos įsteigė VšĮ „Bruneros“. Nuotraukos

Mokinių tarybos kuratorė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2019-2020.

Komentavimo galimybė išjungta.