Rudeninė vakaronė

2019-2020 m. m.

Rugsėjo 28-osios vakarą linksmai nusiteikę žeimiečiai bei miestelio svečiai buvo susirinkę į smagią „Rudeninę vakaronę“, kurioje skambėjo nuotaikinga grupės iš Utenos „Denevy“ atliekama muzika, o šventės dalyviai turėjo progą pasivaržyti rudeniniame protmūšyje, patikrinti ištvermę šokių aikštelėje ir sudalyvauti „Olimpinėse žaidynėse“, kurių metu smagios sportinės rungtys nepaliko abejingų nei vaikų, nei suaugusiųjų.

Svečiai ne tik bendravo, linksminosi, vaišinosi, bet ir galėjo pasivaikščioti po rudeninį turgelį, įsigyti vietos ūkininkų produkcijos: medaus, sūrių, kaimiškų lašinukų ir kitokių skanėstų.

Renginyje įteiktos ir linksmos nominacijos. Nominacijoje „Metų draugiškiausias ūkis“ buvo apdovanoti Ilma ir Vytautas Šafronai už draugystę ir paramą, „Metų lojaliausiu“ tapo VO „Žeimių bendruomenė“ pirmininkas Gintaras Stašionis, už aktyvų dalyvavimą mokyklos renginiuose. Vida Stašionė buvo nominuota „Metų gaspadine“, nes be jos gardžių patiekalų neapsiėjo daugelis renginių. „Metų sportiškiausiu“ buvo nominuotas Žeimių miestelio seniūnas Faustas Pilipavičius, nes ne tik inicijuoja, bet ir dalyvauja daugelyje sportinių renginių Žeimiuose.

Kad „Rudeninė vakaronė“ įvyktų ir būtų tokia linksma kokia buvo, esame dėkingi visiems jos dalyviams ir, žinoma, rėmėjams: Astai ir Vygintui Pacevičiams, Danutei Vainiūnienei,  ūkininkams Vidai ir Gintarui Stašioniams, Dijanai ir Vaclovui Vazgiams, Reginai ir Liudvikui Mockams, Rasai ir Mariui Mockams, Ilmai ir Vytautui Šafronams, Indrei ir Vilmantui Šafronams, Ingai ir Kęstučiui Šafronams, Linui Paulavičiui. Nuotraukos Lauros Baltrimavičienės

Renginių organizatorė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2019-2020.

Komentavimo galimybė išjungta.