Projektas „Žeimių seniūnijos aplinkos gražinimas“

2018-2019 m. m.

Visuomeninė organizacija „Žeimių bendruomenė“ vykdo projektą  pagal VPS priemonę „Jaunimo įtraukimas į vietos bendruomenės organizavimą“ Nr.  LEADER-19.2-SAVA-9.

Projekto partneriai: Jonavos rajono savivaldybė, visuomeninė organizacija „Juškonių bendruomenės centras“ ir visuomeninė organizacija „Barupės bendruomenės centras“.

Projekto tikslas – veiklos organizavimas įtraukiant vaikus ir jaunimą (nuo 14 iki 29 metų amžiaus) organizuojant dekoratyvių augalų auginimą.

Projekto uždaviniai: organizuoti stovyklas, talkas ir žygį, taip užtikrinant vaikų ir jaunimo produktyvų laisvalaikį; mažinti socialinę atskirtį tarp socialiai pažeidžiamų asmenų ir skirtingų amžiaus grupių asmenų; formuoti vaikų ir jaunimo vertybines nuostatas, skatinti teigiamą požiūrį į bendradarbiavimą; gražinti Žeimių miestelio, Juškonių, Kuigalių ir Naujasodžio kaimų viešąsias erdves.

Įgyvendinant projekto uždavinius birželio 19 d. buvo organizuojamos talkos, kurių metu projekto dalyviai želdino Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro gėlynus. Nuotraukos

Renginių organizatorė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2018-2019.

Komentavimo galimybė išjungta.