Pradinukai baigė mokslo metus

2018-2019 m. m.

Kaip greitai bėga laikas… Tik džiaugėmės vieni kitus sutikę, o jau metas atsisveikinti. Birželio 7 d. pradinių klasių mokiniai susirinko į mokslo metų užbaigimo šventę.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė padėkos raštais apdovanojo mokinius, kurie mokėsi labai gerai, gerai bei puikiai lankė mokyklą. 4 klasės mokiniams įteikti pradinio ugdymo  pažymėjimai: simbolinis laivas jau pasirengęs ketvirtokus plukdyti į platesnius Mokslo ir žinių vandenis. Nuostabios akimirkos praleistos kartu su šia klase išliks ilgam atminty.

Apdovanoti ir geriausi projekto „Metų mokinys“ dalyviai. Projekto nugalėtojams įteikti sertifikatai ir projekto rėmėjo, buvusio mokinio, Nerijaus Kanapinio įsteigti piniginiai prizai,  II-III vietų laimėtojams – VšĮ „Bruneros“ saldieji prizai.

Šventę praturtino mokslinis šou „Atradėjas“, kuriame visi pradinukai galėjo atlikti įvairius eksperimentus, pasigaminti ledų ir jais atsigaivinti. Džiaugsmas ir gera nuotaika puošė mokinių veidus.  Ačiū visiems už puikias emocijas. Nuotraukos

Mokytoja Regina Jonaitienė

Kategorijos: 2018-2019.

Komentavimo galimybė išjungta.