Išvyka į krepšinio varžybas

2018-2019 m. m.

Kovo 25 dieną Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro mokiniai pasibaigus pamokoms skubėjo į Kėdainius, kur 18 valandą šio miesto „Nevėžio“ krepšinio komanda, žaidžianti „Betsafe–LKL“ čempionate,  susitiko su Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkais.

Projekto „Be pykčio“  tęsinys – taip galėtume pavadinti šią išvyką, į kurią vyko 24 mokiniai bei 3 mokytojai. Puikiose vietose visai šalia aikštelės įsitaisęs jaunimas galėjo kuo puikiausiai matyti profesionalius krepšininkus, jų veiksmus aikštelėje, žavias šokėjas per minutės pertraukėles. Didžiosios pertraukos metu rungtynių komentatorius kvietė laimėti vertingus prizus įvairiuose žaidimuose. Vaikai su susižavėjimu stebėjo visa, kas vyksta aikštelėje.

Puikiai kovoję Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkai su mūsų mokykloje svečiavusiaisiais Joshu Parkeriu ir Gintautu Matuliu priešakyje iki paskutinės minutės kovojo su stipriais varžovais, o mokiniai šūksniais ir trypimais griausmingai palaikė savo favoritus. Vis tik fortūna tą vakarą šypsojosi svečiams iš uostamiesčio, kurie nugalėjo šeimininkus.

Šypsenos ir gera nuotaika praskaidrino visą mokinių dieną, o varžybų įspūdžiai sklandė mokykloje dar keletą dienų.

Mokytojas Edgaras Čižinauskas

Kategorijos: 2018-2019.

Komentavimo galimybė išjungta.