„Be pykčio“

2018-2019 m. m.

Kovo 19 dieną Žeimių mokykloje-daugiafunkciame centre nuo pat ryto visi gyveno krepšiniu. „Betsafe–LKL“ žaidžianti Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio komanda su projektu „Be pykčio“ ir šios komandos žaidėjais Gintautu Matuliu bei Joshu Parkeriu užkariavo mokyklą.

Renginio metu mokiniai dalyvavo 3×3 krepšinio turnyre, rungėsi baudų metimų bei tritaškių konkursuose. Progą pasireikšti gavo ir mokytojai: žaisdami „minusą“ jie išsiaiškino, kas iš jų taikliausias.

Šventės nuotaiką nuolat kėlė žavieji renginio talismanai „Liūtukas“ ir „Košė“, kuriuos suvaidino paslaptingieji linksmieji mokyklos mokiniai.  Nuo nuotraukų sienelės pasitraukti neturėjo kada Kėdainių „Nevėžio“ legionierius Josh Parker – mokiniai labai norėjo įsiamžinti su žaidėju iš Amerikos. O ir pačiam įžaidėjui išvyka į Žeimius patiko taip stipriai, kad vakare A. J. Parkeris savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje dėkojo mokyklos bendruomenei už jaukų, rūpestingą sutikimą ir šiltą bendravimą! Prizai, šypsenos ir gera nuotaika praskaidrino visą mokinių dieną ir savaitę. Svečių nuotraukos

Svečių straipsnis apie viešnagę

Mokytojas Edgaras Čižinauskas

Kategorijos: 2018-2019.

Komentavimo galimybė išjungta.