Vaiduoklių šventė

2018-2019 m. m.

Spalio 29 d. Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro „Renginių kalvėje“ siautėjo raganos, skeletai, vaiduokliai ir kitos siaubūniškos būtybės.

Žeimiečiai bei miestelio svečiai paminėjo „Vaiduoklių šventę“, kurioje gausiai susirinkę persirengėliai šoko baubukiškus šokius, žaidė baisiai smagius žaidimus, klausėsi siaubingų istorijų.

Žeimių miestelio bibliotekos bibliotekininkė Asta Chlastauskaitė mokė pasigaminti baubukiškus knygų skirtukus, o Jonavos vaikų ir jaunimo visapusiško lavinimo centro animatorė Greta Teišerskytė, virtusi lėle iš siaubo filmo, su šventės dalyviais žaidė įvairiausius žaidimus, ieškojo pasislėpusio skeleto, bandė išsaugoti siaubingai didelį voratinklį, šoko ir sportavo, dalyvavo smagiose estafetėse. Įspūdingiausiais kostiumais pasipuošę šventės dalyviai buvo apdovanoti diplomais ir saldžiais medaliais.

„Vaiduoklių šventė“ kasmet sulaukia didelio vaikų ir jų tėvelių susidomėjimo, todėl ir šiais metais į renginį susirinko gausus būrys siaubūniškų personažų gerbėjų. Nuotraukos

Renginių organizatorė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2018-2019.

Komentavimo galimybė išjungta.