Mokytojų diena

2018-2019 m. m.

Spalio 5 d. buvo minima Tarptautinė mokytojų diena. Šventinė nuotaika buvo juntama visoje mokykloje. Ryte į darbą atvykusius mokytojus pasitiko mokyklos šeimininkai – dešimtokai, kurie su šypsenomis ir gera nuotaika pedagogams dovanojo savo rankų darbo ryškiaspalves gėles.

Šią dieną mokytojams buvo leista pailsėti. Pedagogus vadavo ir pamokas vedė mokinių mamos bei sesės: Brigita Macuganovaitė, Roberta Dvareckienė, Julija Šutavičiūtė, Kristina Pagrandienė, Viktorija Mikalauskaitė. Pradinių klasių mokiniams vyko karjeros ugdymo diena.

Vyresniesiems 2 pamokos vyko su vieną dieną mokytojais tapusiais svečiais: žmogaus saugos pamoką vedė ir apie pareigūno profesiją pasakojo Jonavos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Saulė Dirsienė ir veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Laimis Baltrimavičius, lietuvių kalbos pamoka vyko su Žeimių miestelio bibliotekos bibliotekininke Asta Chlastauskaite, geografiją dėstė menininkė Neringa Dambrauskienė, o biologijos mokytoja tapo UAB „Inovative pharma baltics“ pardavimų vadovė Ina Puikienė.

Kol svečiai vedė pamokas, mokytojai dalyvavo linksmame, tačiau nelengvame „Metų mokytojo“ konkurse, kurio nugalėtoja tapo mokytoja Sigita Juknienė. Pasigalynėję protų mūšyje mokytojai, svečiai bei visa mokyklos bendruomenė susirinko į šventinį koncertą. Gražia proga pedagogus sveikino klebonas kun. Raimundas Kazaitis, visuomeninės organizacijos „Žeimių bendruomenė“ pirmininkas Gintaras Stašionis, Jonavos socialinių paslaugų centro kolektyvas.

Šventinę programą mokytojams dovanojo 10 klasės mokiniai su klasės vadove Rūta Juškiene bei mokinių taryba. Mokytojos Astos Grigaliūnienės paruošti šokėjai stebino energingais šokiais, o Erikos Petrošienės dainininkai sužavėjo gausiu choru. Mokytojai buvo apdovanoti linksmose nominacijose: už nuostabų balsą, gražias akis, linksmus pokštus, ramybę ir kt. Buvusius kolegas sveikino ir video linkėjimus siuntė buvę Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro mokytojai. Žiūrovus nustebino ir audringų aplodismentų sulaukė linksmą pasirodymą parengę mokytojai.

Mokytojų diena tapo švente ne tik mokytojams, bet ir visiems mūsų mokyklos bendruomenės nariams bei svečiams. Nuotraukos

Mokinių tarybos kuratorė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2018-2019.

Komentavimo galimybė išjungta.