Vakaronė senjorams ir jų draugams

Balandžio 7-osios vakarą Žeimių seniūnijos senjorai ir jų draugai buvo kviečiami dalyvauti kaimiškos muzikos vakaronėje su šokiais ir dainomis.

Susirinkusius senjorus linksmino ir gerą nuotaiką dovanojo Juškonių kultūros centro liaudiškos muzikos grupė, vadovaujama energingosios Valerijos Degutienės, ir Žeimių kapela su balsingąja vadove Ligita Budrikiene priešakyje. Vakaronė netikėtai tapo draugiškomis Juškonių ir Žeimių muzikantų varžytuvėmis. Kaimynai nepavargdami grojo, dainavo, o kad balsas neužkimtų, juos pakeisdavo dažnas tokių renginių dalyvis – Žeimių muzikantas Romas Baltrimavičius.

Ir dainuojančių, ir šokančių vakaronėje netrūko. Senjorai ir jų draugai prisiminė jaunystės laikus, skambėjo visiems gerai pažįstamos melodijos, o nosį kuteno malonus naminių pyragų ir sūrių kvapas.

Atvelykis Žeimiuose paminėtas linksmai, prasmingai, užtikrinant visų amžiaus grupių ir skirtingų interesų žmonių kultūrinius poreikius. Žeimių mokykla-daugiafunkcis centras  kviečia miestelio gyventojus bei svečius užeiti ten, kur gyvena kultūra – į „Renginių kalvę“. Nuotraukos

Renginių organizatorė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2017-2018.

Komentavimo galimybė išjungta.