„Be patyčių 2018“

2017-2018 m. m.

Kovo 19-25 dienomis mūsų mokykloje, kaip ir visoje Lietuvoje, vyko veiksmo savaitė „Be patyčių 2018“. Didžiausio mokinių susidomėjimo sulaukė „Draugiškiausios klasės konkursas“, kurio metu mokiniai, padedami klasės vadovų, gamino nuotraukų koliažus, atspindinčius draugiškus ir pagarbius mokinių tarpusavio santykius.

Spalvoti ir ryškūs nuotraukų koliažai sukėlė nemažai diskusijų tarp vertinimo komisijos narių. Visgi komisijos nariai (direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Svirskienė, mokytojos Inga Dūdienė bei Edita Gerulaitienė), atsižvelgdamos į vertinimo kriterijus, nusprendė, kad draugiškiausia klase reikia paskelbti septintokus, kurie koliažą gamino savarankiškai, be sergančios klasės vadovės pagalbos, buvo vieningi ir tikrai draugiški.

Na, o tarp pradinių klasių, spalvingiausias ir labiausiai draugyste „kvepiantis“ nuotraukų koliažas buvo antros klasės mokinių ir jų vadovės Liubos Jonaitienės.

Visos konkurse dalyvavusios klasės gavo padėkas, o draugiškiausi septintokai ir antrokai – sertifikatus ir mokyklos rėmėjo, buvusio mokinio, Žydrūno Baltrimavičiaus saldžiuosius prizus.

Nelaimėję pradinukai, komisijos sprendimu, buvo apdovanoti prizu-siurprizu. Nuotraukos

Socialinė pedagogė Laura Baltrimavičienė

Kategorijos: 2017-2018.

Komentavimo galimybė išjungta.