Geriausia EVER pamokų diena

Kovo 15 d. mūsų mokyklos 9-10 klasių mokiniai dalyvavo geriausioje EVER pamokų dienoje. Pilnoje Kauno „Žalgirio“ arenoje vyresniųjų klasių moksleiviai iš žinomų žmonių sėmėsi istorijos, fizikos, kūrybiškumo, ateities planų, ekonomikos ir finansų bei muzikos žinių. Paprastose pamokose nebūna taip įdomu kaip šiuose netradicinėse.

Renginys prasidėjo nuo pamokos apie ekonomiką ir finansus. Su asmeninių finansų valdymu supažindino naujos kartos ekonomikos vadovėlio „Ekonomika per 31 valandą“ autorė M. Vyšniauskaitė, o su valstybės biudžeto paskirstymu – buvusi finansų ministrė I. Šimonytė.

Kokios profesijos yra ateities profesijos, kaip tinkamai pasirinkti?  Šiuos ir kitus klausimus nagrinėjo žymūs verslininkai Robertas Dargis, Dalius Misiūnas, Augustinas Vizbaras, Ilja Laurs.

Kitokį požiūrį į istoriją dėstė profesorius Alfredas Bumblauskas. Pasirodo, istorija, tai ne vien datos ir faktai.

Įdomius fizikos eksperimentus pristatė mokslininkai iš Suomijos. Kaip robotai pakeis mūsų ateitį nagrinėjo  Inggriani Liem iš Indonezijos.

Labiausiai patiko muzikos pamoka, kurią vedė Marijonas Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas ir Vytautas Lukočius. Čia pat buvo kuriamas muzikinis hitas.

Pertraukų metu visus nuotaikingai linksmino „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.

Brigita Macuganovaitė, 10 kl. mokinė

Kategorijos: 2017-2018.

Komentavimo galimybė išjungta.