Vaiduoklių šventė

2017-2018 m. m.

Spalio 26 d. Žeimių mokykloje-daugiafunkciame centre vyko vaiduoklių šventė, kurioje netrūko linksmybių ir geros nuotaikos.

Džiaugiamės, jog šiemet dalyvaujančiųjų buvo itin daug. Renginio metu buvo galima išvysti įvairiausių personažų, kuriais persirengę buvo mūsų išradingieji žeimiečiai – vienuolių, drakulų, vampyrų, raganų, velnių, siaubo filmų personažų.

Šventė prasidėjo išskirtiniu šokiu – Žeimių mokyklos mokiniai surengė nuostabų pasirodymą. Užgesus šviesoms aktų salėje, pasirodė šviečiantys moliūgai, kurie skambant šiurpiai muzikai, suteikė dar didesnį įspūdį aplinkai. Po šokio,  į komandas paskirstytų žeimiečių laukė aktyvi proto mankšta, mat svečiai iš Jonavos buvo paruošę įdomią viktoriną šventės dalyviams.

Vakaro svečiai ir partneriai – Jonavos visuomenės sveikatos biuro darbuotojos Irena Pratkelienė ir Kazimiera Šaminienė. Šventės dalyviams buvo pateikta net 19 skirtingų klausimų, į kuriuos atsakyti turėjo ribotą laiką.  Pasibaigus viktorinoms, žeimiečiai projektoriaus ekrane išvydo bauginančias nuotraukas iš įvairių siaubo filmų. Jų užduotis buvo atspėti, iš kokio filmo ši nuotrauka. Pasibaigus linksmiesiems klausimams, prasidėjo žaidimai. Čia netrūko azarto ir komandų palaikymo šūksnių. Šventės dalyviai kūrė gyvąsias mumijas, iš kurių komisijos dalyviai turėjo išrinkti įtikinamiausiai atrodančią. Dalyviams teko susipažinti su „siaubo maišelio“ turiniu ir užrištomis akimis atspėti, ką ištraukė. Taip pat, renginio metu vyko įvairios estafetės, kurių metu rinkome greičiausią ir apsukriausią komandą.

Šventės pabaigoje buvo susumuoti komandų rezultatai ir paskelbti nugalėtojai. Jonavos visuomenės sveikatos biuro atstovės skyrė net keturias prizines vietas ir žeimiečius apdovanojo puikiais prizais.

Vaiduoklių šventės pabaigoje, aktų salę vėl apgaubė tamsa, kurioje pasirodė Popchoras „Muzikos vaikai“, atlikęs šaunų muzikinį kūrinį „Dolls“.

Pasibaigus renginiui, visi norintys galėjo pasilikti, abejingais nepaliekančių filmo „It“ peržiūrai.

Vaiduoklių šventės organizatoriai – Žeimių mokykla-daugiafunkcis centras nuoširdžiai dėkoja savo partneriui – Jonavos visuomenės sveikatos biurui ir visiems šventės dalyviams, aktyviai ir noriai dalyvavusiems Vaiduoklių šventėje. Nuotraukos Brigitos Macuganovaitės

Renginių organizatorė Rūta Jančytė

Kategorijos: 2017-2018.

Komentavimo galimybė išjungta.