Profesinės karjeros diena

2017-2018 m. m.

Siekiant padėti mokiniams planuoti ir valdyti savo karjeros plėtotę, skatinti domėtis profesijų pasauliu, spalio 23 d. vyko profesinės karjeros diena.

Pirmiausia mokiniai pildė savo karjeros planus, vėliau susitiko su Kauno Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro karjeros koordinatore Judita Matulevičiene ir centro mokiniais, besimokančiais apsaugos darbuotojo, floristikos, kirpėjo specialybių.

Svečiai vedė praktinius užsiėmimus, kuriuose mūsų mokyklos mokiniams puikiai sekėsi atlikti apsaugos darbuotojo pareigas, iš gėlių gaminti apyrankes, dažyti plaukų sruogeles.

Dieną vainikavo kūrybinė užduotis – „Mūsų geros idėjos, žinios ir išradingumas: kaip panaudoti antrines žaliavas?“. Jos metu teko pabūti rūbų modeliuotojais. Nuotaikingas madų šou įrodė, kaip puikiai mokiniai geba bendrauti ir kurti kartu. Nuotraukos Brigitos Macuganovaitės

Karjeros koordinatorė Asta Vancevičienė

2017-2018 m. m.

Spalio 23 d. su įvairiomis profesijomis susipažino ir pradinių klasių mokiniai. Jie stebėjo mokytojų parengtą medžiagą, rengė diskusijas, rinko populiariausią amatą.

Kiekvienas mokinys pasirinktomis priemonėmis pavaizdavo savo svajonių profesiją. Mokyklos pradinių klasių koridoriuje vaikai su mokytojomis surengė parodą „Mano mėgstamiausia profesija“, o ją apžiūrėję nusprendė, kad kiekviena profesija yra svarbi.

Mokytoja Sigita Juknienė

Kategorijos: 2017-2018.

Komentavimo galimybė išjungta.