Rudens šventė Žeimiuose

2017-2018 m. m.

Rugsėjo 30 dienos popietę miestelio gyventojai rinkosi į Žeimių mokyklos stadioną, kur jau čirškėjo šventės šeimininkių Genutės Martusevičienės ir Elenos Klimašauskienės kepami bulviniai blynai, garavo karšta mėtų arbata, netoliese savo sūrius ir įvairiausius gardumynus reklamavo Lėgėtavičių šeimyna.

Šventės metu vyko įvairios estafetės ir sportinės rungtys, organizuojamos sporto organizatoriaus Aleksandro Janovskio, edukacinis kampelis vaikams su Žeimių bibliotekininke Asta ir Žeimių dienos centro darbuotojais.

Visus linksmino popchorai „Muzikos vaikai“ ir „Boružėlės“ (vadovė Ligita Budrikienė) bei mokytojos Astos Grigaliūnienės ritminių šokių būrelio šokėjai.

Šventėje netrūko ir svečių. Susirinkusiems gražiausias dainas dovanojo etnografinis ansamblis „Sidabrinė gija“( vadovas Artūras Ruša), instrumentinis ansamblis „Žiedupis“ (vadovas Vytautas Valiauga) iš Šėtos kultūros centro bei solistė Indrė iš Kauno.

Šventės kulminacija tapo Kapueiros kovos meno profesionalų parodomoji programa, kurios metu visi norintys galėjo pasimokyti kapueiros triukų.

Rudens šventės organizatoriai – Žeimių mokykla-daugiafunkcis centras – nuoširdžiai dėkoja savo partneriams: Žeimių seniūnijai, Žeimių bibliotekai, Žeimių dienos centrui, VO „Žeimių bendruomenė“, VO „Juškonių bendruomenės centras“, Lėgėtavičių šeimynai, visiems Žeimių miestelio gyventojams, svečiams už gražų bendradarbiavimą ir paramą rengiant rudens šventę bei tikisi, kad ši užsimezgusi draugystė ir toliau bus prasmingai palaikoma. Nuotraukos

Meno vadovė Ligita Budrikienė

Kategorijos: 2017-2018.

Komentavimo galimybė išjungta.