Mokslo ir žinių diena

2017-2018 m. m.

Rugsėjo pirmoji mokyklon sukvietė per vasarą pailsėjusius ir ūgtelėjusius mokinukus, gausų būrį tėvelių bei svečių. Šventinį rytmetį vedė Dominykas Dušauskas ir Milda Sakalauskaitė.

Mokyklos direktorė Dijana Vazgienė, sveikindama visus su Mokslo ir žinių diena, džiaugėsi uniformomis pasipuošusiais mokiniais, nauju mokyklai skirtu geltonuoju autobusu.

Į šventę atvyko daug garbingų svečių: Jonavos rajono savivaldybės mero pavaduotojas Erlandas Andrejevas, švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Danutė Ragelienė, Žeimių seniūnijos seniūnas Faustas Pilipavičius, Žeimių bendruomenės pirmininkas Gintaras Stašionis, Žeimių bažnyčios klebonas Raimundas Kazaitis, Didžiojo Lietuvos etmono Jonušo Radvilos mokomojo pulko 2-os kuopos kariškiai.

Svečiai sveikino mokyklos bendruomenę, linkėjo sėkmingų ir prasmingų mokslo metų, teikė dovanas pirmokams, dešimtokams, mokytojams. Mažiausiems mokinukams Danutė Ragelienė įteikė Lietuvos pirmokų pasus.

Po šventinio rytmečio ir pirmos pamokos mokiniai su klasių vadovais, tėveliais ėjo į Žeimių bažnyčią, kur vyko šventos mišios už visą mokyklos bendruomenę.

Nuotraukos Brigitos Macuganovaitės

Metraštininkų informacija

Kategorijos: 2017-2018.

Komentavimo galimybė išjungta.