„Muzikinė karuselė“

2016-2017 m. m.

Gruodžio 23 d. mokinių taryba ir dešimtos klasės mokiniai visus pakvietė į šventinę popietę „Muzikinė karuselė“.

Skambant kalėdinei melodijai į salę susirinko šventės dalyviai, mokytojai, tėveliai. Tardami sveikinimo žodžius renginį pradėjo dešimtokai. Kiekviena klasė parodė savo parengtą muzikinę programą.

Penktokai, paprašę atspėti melodijas, taip įsuko karuselę, kad nuo dainų ošė visa salė. Garsūs plojimai ir dainos lydėjo šeštokų muzikinius talentus.

Aštuntokų „Gero vakaro šou“, kuriame vyko net ir šokių varžytuvės, dar labiau įsiūbavo publiką. Nuotaikingą sveikinimą paruošė  devintokai, o pabaigoje vyko ir „M.A.M.A.“ apdovanojimai, kuriuos organizavo septintokai.

Po visų nuotaikingų pasirodymų dalyvius sveikino ir už puikias emocijas dėkojo direktorė Dijana Vazgienė, pavaduotoja Danguolė Svirskienė. Mokiniams buvo įteiktos padėkos.

Ir kai jau atrodė, kad viskas baigėsi, kai nuo muzikinės karuselės ne vienam susisuko galva, dešimtokai pakvietė visus išbandyti savo choreografinius gebėjimus ir sušokti nežinomą šokį, kuriam iš anksto klasės nebuvo ruošęsi.

Popietės pabaigoje nuskambėjo nuoširdūs palinkėjimai Kūčių vakarui, Šv. Kalėdoms ir visiems ateinantiems 2017 metams. Nuotraukos Igno Pacevičiaus

Mokinių tarybos informacija

Kategorijos: 2016-2017.

Komentavimo galimybė išjungta.