„Paskutiniai rudens akordai“

2016-2017 m. m.

Lapkričio 29-ąją Žeimių mokyklos – daugiafunkcio centro salė pakvipo vanile, cinamonu ir kitais gardžiausiais kvapais. Nepabūgę nei tamsos, nei gausiai iškritusio sniego, dideli ir maži susirinko į vakaronę „Paskutiniai rudens akordai“.

Vakaronė turėjo dvi priežastis: pirmoji – palydėti išeinantį rudenį, pasitikti ateinančią žiemą, o antroji – smagiai pavakaroti, paskanauti gardžių kepinių ir išrinkti skaniausią pyragą.

Susirinkusiuosius savo dainomis ir rateliais linksmino vokalinis ansamblis, muzikos studijos vaikai. Klausėmės dramos studijos mergaičių pasakojamų sakmių. Taip pat turėjome progą išgirsti Respublikinio moksleivių skaitovų konkurso II turo nugalėtoją – Karolį Roką (mokyt. R. Dailidienė).

Na, o smagiausia ir skaniausia renginio dalis buvo pyragų ragavimas ir skaniausio pyrago rinkimai. Čia pat išrinkta kompetentinga vyrų komisija (Saulius Danilevičius, Andrejus Didykas ir Gintaras Stašionis) po ilgų svarstymų, galiausiai paskelbė trijų skaniausių pyragų kepėjas. Tai Daiva Ilevičienė, Ilma Šafronienė ir Elena Klimašauskienė, kurioms buvo įteikti pyragų kepimo meistro pažymėjimai, o likusioms pyragų kepėjoms buvo skirtos dainos ir nuoširdi padėka.

Linksmai ir nuotaikingai palydėjome rudenėlį ir pasitikome žiemą! Dar kartą širdingai dėkojame visiems dalyvavusiems ir linkime linksmų artėjančių švenčių! Iki kitų susitikimų! Nuotraukos

Meno vadovė Ligita Budrikienė

Kategorijos: 2016-2017.

Komentavimo galimybė išjungta.