Sveikinome mokytojus

dsc_1045

2016-2017 m. m.

Spalio 5-osios rytą mokykla visus pasitiko rudeninių gėlių ir lapų puokštėmis, mėgiamomis dainų melodijomis, samariečių būrelio narių paruoštais sveikinimais – palinkėjimais.

Į pirmąją netradicinę sveikatingumo pamoką skubančius mokytojus pasitiko vyriausieji mokyklos mokiniai, tarsi primindami, kad reikia saugoti sveikatą, pedagogams įteikė po obuolį.

Netradicinė pirmoji pamoka buvo ir mokiniams. Dar gerokai ankščiau prieš šventinę dieną devintokai ir dešimtokai ruošėsi būti mokytojais, rinko užduotis, derino priemones.

Vėliau visi rinkomės į šventinę popietę, skirtą Tarptautinei Mokytojo dienai paminėti, kurią vedė mokinių tarybos pirmininkė Ugnė Šneliūtė ir meno vadovė Ingrida Stundžė.

Pačių mažiausiųjų deklamuojamos eilės, vyresniųjų dainos ir šokiai buvo skirti Mokytojams.

Už talentų atradimą, už profesionalumą savo darbe, už pašaukimą būti tikru Mokytoju dėkojo ir mokytojus sveikino direktorė Dijana Vazgienė, šventėje dalyvavę svečiai kunigas Raimundas Kazaitis, Žeimių bendruomenės pirmininkas Bronislovas Liutkus, Žeimių seniūnas Faustas Pilipavičius.

Tradiciškai Mokytojų dieną sveikinami jubiliejinį darbo stažą turintys mokytojai. Šiemet šie sveikinimai buvo skirti gamtos mokslų mokytojai Astai Vancevičienei, kurios darbinė sukaktis – 25 metai.

Įdomų pristatymą apie Žeimių mokyklos mokytoją, Lietuvos laisvės, nepriklausomybės ir rezistencijos kovų dalyvį, dviejų Vyčio kryžiaus ordinų kavalierių, pulkininką Liudą Butkevičių parengė kraštotyros būrelio nariai.

Įteikdami gėles, sveikinimo žodžius tarė mokyklos vyriausieji – dešimtokai. Netikėta staigmena – scenoje pasirodę buvę mokiniai, pasveikinę mokytojus šokiu ir savo keptu pyragu.

Nuotraukos Lauryno Roko

Mokinių taryba

Kategorijos: 2016-2017.

Komentavimo galimybė išjungta.