Rugsėjis dovanojo šventę

2016-2017 m. m.

Rugsėjo 1-oji Žeimių mokykloje – daugiafunkciame centre prasidėjo itin šventiškai.

Šventės pradžioje nuskambėjo „Tautiška giesmė“, vėliau žodį tarė mokyklos direktorė Dijana Vazgienė. Ji pasveikino visus susirinkusiuosius su Mokslo ir žinių diena, pasidžiaugė, kad mokyklą ir ikimokyklines bei priešmokyklinę grupes lankys 166 mokiniai ir vaikai. Informavo, kad nuo šio rugsėjo priešmokyklinis ugdymas tampa privalomas, tad ir mūsų įstaigoje priešmokyklinukai ugdysis atskiroje klasėje.

Pirmokėliams, kurių šiemet į mokyklos kiemą įžygiavo 13, įteikė pirmokų pasus. Už gražų bendradarbiavimą Dijana Vazgienė dėkojo susirinkusiems svečiams: klebonui kun. Raimundui Kazaičiui, Žeimių seniūnui Faustui Pilipavičiui, Jonavos savivaldybės tarybos nariui, Žeimių bendruomenės pirmininkui Bronislovui Liutkui.

Direktorė džiaugėsi, kad buvę mokiniai nepamiršta mokyklos. Šiuo metu mokykloje veikia buvusios mokinės Neringos Dambrauskienės tapybos darbų paroda, kuria galėsime grožėtis mažiausiai du mėnesius.

Sveikinimo žodžius tarė svečiai. Skambėjo palinkėjimai mokytojams, pirmokams, tėveliams, visai bendruomenei. Seniūnas F. Pilipavičius tradiciškai įteikė dovanėles pirmokėliams, bendruomenės pirmininkas B. Liutkus patiems mažiausiems padovanojo paspirtuką.

Prabėgusią vasarą priminė septintokių Gertrūdos, Gabijos ir Kamilės dainelės.

Su naujais mokytojais, klasių vadovais supažindino direktorės pavaduotoja Danguolė Svirskienė.

Šventės vedėjai – aštuntokai Ugnė ir Laurynas – priminė dešimtokams, kad jiems ši Rugsėjo pirmoji yra paskutinė. Dešimtokai padovanojo pirmokams krepšį saldumynų, mokytojams ir auklėtojoms įteikdami rudeninių gėlių žiedus linkėjo kantrybės bei sveikatos.

Linkėjimais šventė nesibaigė. Po pirmos pamokos mokiniai kartu su tėveliais dalyvavo Šv. Mišiose už mokytojus ir mokinius.

Pirmąją mokslo metų dieną mokiniams pratęsė sporto organizatorius Aleksandras Janovskis pakvietęs parungtyniauti sporto aikštelėje. Po pietų vyko linksmoji karaokės popietė ir diskoteka, kurias vedė renginių organizatorė Ingrida  Stundžė.

Prasmingai praleista pirmoji mokslo metų diena suteikė geros nuotaikos ir energijos visiems mokslo metams.

Mokinių taryba

 Nuotraukos Rūtos Juškienės

Kategorijos: 2016-2017.

Komentavimo galimybė išjungta.