„Bebras“ 2015

Emilija Ružina „Bebro“ šventėje Vilniuje. Organizatorių nuotrauka

Gruodžio mėnesį Vilniaus Universiteto matematikos ir informatikos instituto padėkas išsidalijo XII tarptautinio informatikos ir informatinio mąstymo konkurso „Bebras“, vykusio lapkričio mėnesį, dalyviai. Jų šiemet buvo net 60. Bet sulaukėme ne tik padėkų.

Konkurso organizatoriai apdovanojo 3 mokyklas, kuriose mokosi mažiau nei 200 mokinių, bet kurios aktyviai dalyvauja „Bebro“ konkurse. Mūsų mokykla yra viena iš tokių mokyklų, kuriai specialų prizą įsteigė UAB „Alliance for recruitment“. Ji dovanoja metinę žurnalo „Iliustruotasis mokslas“ prenumeratą.

Taip pat labai džiugu, kad trečios klasės mokinė Emilija Ružina, užėmusi I vietą rajone ir III vietą šalyje, buvo pakviesta į „Bebro“ šventę Vilniuje.

Šiemet konkurse taip pat puikiai pasirodė trečiokas Gytis Barišauskas (2 vieta rajone, 7 vieta respublikoje), ketvirtokas Dominykas Dušauskas (1 vieta rajone, 7 vieta respublikoje), penktokė Aurėja Lėgėtavičiūtė (4 vieta rajone), septintokas Laurynas Rokas (8 vieta rajone), devintokas Lukas Boreišis (4 vieta rajone), dešimtokai Tomas Sedelskis ir Giedrė Kšivickaitė (5 vieta rajone).

Mokytoja Edita Gerulaitienė

Kategorijos: 2015-2016.

Komentavimo galimybė išjungta.