Kalėdinis TV šou

Gruodžio 23 dieną mokykloje vyko kalėdiniai renginiai. Nuo ryto visus mokyklos darbuotojus, mokytojus ir administraciją sveikino snieguolė su pagalbininkais besmegeniu ir nykštuku. Jie įteikė mažus saldžius prizus ir kalėdinius laiškus.

12 val. dešimtokai (vadovė Inga Dūdienė) ir mokinių tarybos nariai (vadovė Živilė Jefimenkė) kvietė 5-10 klasių mokinius į Kalėdinės televizijos laidą „TV žinios“. Žinias vedė Besmegenė ir Nykštukas. Visi susirinkusieji žiūrėjo kiekvienos klasė paruoštas populiarias, įdomias televizijos laidas.

5 klasės reporteriai pristatė laidą „Klausimėlis“, šeštokai – „Sveikinimų koncertą“, septintokai dalyvavo smagiame, audringame X faktoriuje.

8 klasės reporteriams ir farams teko gaudyti valgyklos vagis ir nedrausmingus dviratininkus. 9-10 klasių mokiniai kvietė TV pagalbą, kad padėtų surasti princesei batelį. 10 klasės žurnalistai parengė reportažus iš automobilių stovėjimo aikštelės, karinių pratybų ir smagią mokyklinę reklamą.

Visi kartu patyrėmė smagių, linksmų akimirkų. Dėkojame klasės vadovams ir mokiniams už kūrybingus, vaizdingus, smagius pasirodymus. Linkime visiems gražių švenčių!!! Nuotraukos Rūtos Juškienės

Mokytoja Inga Dūdienė

Kategorijos: 2015-2016.

Komentavimo galimybė išjungta.