Adventinis vakaras „Kalėdų stebuklo laukimas“

Gruodžio 18 d. Žeimių mokykloje-daugiafunkciame centre vyko tradicinis adventinis vakaras, pavadintas „Kalėdų stebuklo laukimu“, kaip ir kiekvienais metais pritraukęs gausų būrį svečių, vos tilpusių mokyklos aktų salėje.

Renginio vedėja pasveikino visus susirinkusius bei paragino nors šį vakarą pamiršti rūpesčius, kasdienį skubėjimą ir kartu pradėti laukti kalėdinio stebuklo.

Adventiniame vakare pasirodė talentingiausi Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro šokėjai, dainininkai, skaitovai, muzikantai, popchoras „Muzikos vaikai“, gitaristės, moterų ansamblis, kultūros darbuotojų duetas, solistė Austėja Dobilaitė.

Šventėje taip pat svečiavosi dainų autorius ir atlikėjas iš Kauno – Algirdas Lipskas, adventinius lietuvių liaudies papročius, ratelius pristatė bei dainas atliko Juškonių kultūros centro liaudiškos muzikos kapela.

Ši šventinė programa – tarsi padėka visai Žeimių miestelio bendruomenei, rėmėjams už bendravimą ir bendradarbiavimą, vykusį visus metus.

Sveikinimo žodžius susirinkusiems tarė direktorė Dijana Vazgienė, klebonas Raimundas Kazaitis, Žeimių seniūnas Faustas Pilipavičius, bendruomenės pirmininkas Bronislovas Liutkus.

Už nuolatinę pagalbą, renginių rėmimą ir aktyvų dalyvavimą kultūriniuose renginiuose Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro padėka ir gėlėmis buvo apdovanota žeimietė, moterų ansamblio dainininkė Genutė Martusevičienė.

Šventinį vakarą užbaigė bendra visų vakare dalyvavusių vaikų atlikta daina „Kalėdų naktį tylią“.

Vakaro pabaigoje programos dalyviai džiaugėsi kalėdinėmis dovanėlėmis, kurias jau keletą metų teikia rėmėjai Vaiva ir Arūnas Vaivuckai, o svečiai bendravo prie arbatos puodelio. Nuotraukos 1  Nuotraukos 2

Renginių organizatorė Ingrida Šlepavičiūtė

Kategorijos: 2015-2016.

Komentavimo galimybė išjungta.